Deze kokosmakronen zijn zo lekker zeg!
Af en toe wat lekkers bij de koffie kan toch niet missen?!
En als dat lekkers ook nog eens te maken heeft met kokos en
een iets stabielere bloedsuikerspiegel..... Dan wil je dat toch?!
Deze kokosmakronen bevatten maar 3 ingrediënten; kokosrasp, eiwit en kokosbloesemsuiker. Die mix is iets gezonder dan de mixen vanuit de supermarkt. Dat komt door de gewone suiker te vervangen voor kokosbloesemsuiker en goede eiwitten + gezonde vetten toe te voegen. Zo bak je gezondere en voedzamere makronen. Makronen waar je je vingers bij aflikt.
Wil je meer informatie over kokosbloesemsuiker en glycemische index?
Klik dan HIER.
En dan nu op naar die gezondere kokosmakronen.
Wat heb je nodig?
* 150 gram kokosrasp (gezondere vet)
* eiwit van 3 eieren (L) (goede eiwitten)
* 75 gram kokosbloesemsuiker (ietwat gezondere koolhydraten)
Hoe maak je ze?
1. Verwarm de oven voor op 170 graden
2. Breek de eieren en doe de eiwitten in een schone mengkom
3. Klop de eieren op (met een mixer) tot deze goed stijf zijn
4. Mix de kokosbloesemsuiker en de kokosrasp met elkaar
5. Meng de mix met de opgeklopte eiwitten, spatel rustig door elkaar
6. Maak kleine bolletjes van de mix op bakpapier op de ovenplaat
7. Bak de makronen binnen 20 - 25 minuten
8. Laat ze even goed afkoelen, dan worden ze lekker knapperig
9. Geniet!!