Over mij

Naamloos(8Van12)
Efa 2

Voeding,
sport en coaching

Over Anouk

Gezelligheid, familie, vrienden, sport en heerlijke, gezonde voeding

Jij en ik weten allebei dat gezondheid ontzettend belangrijk is. Gezond zijn en blijven kan soms een uitdaging zijn. Maar zodra je weet hoe je lichaam werkt, wordt het steeds makkelijker om goede keuzes te maken.

Ieder lichaam is uniek, fantastisch en dynamisch. Door de juiste tips en trics kan elk lichaam in balans komen waardoor gezondheid binnen handbereik is! Door jou die handvatten aan te reiken, leer jij hoe je een fit leven en fijn leven behoudt. 

Op een gezonde wijze gelukkig zijn, dat wil je toch?!

Sport

Van jongs af aan stond ik op het hockeyveld. Trainingen en wedstrijden werden met leuk veld- en teamspel, discipline en vooral heel veel plezier gestreden. Dat je je lichaam op een bepaalde manier kan voeden om de beste prestaties neer te zetten, maar ook om gezellig te blijven in het dagelijks leven, wist ik toen niet. Moodswings, een opgeblazen gevoel, hormonale disbalans, futloosheid…. Allerlei klachten kwamen voorbij. Een andere, gezonde eet- en leefstijl bracht mij meer energie en een leuker leven. Nog steeds ren ik met plezier rondjes door het bos of door de duinen en doe ik aan fitness en EMS. Maar nu wel op de juiste manier. Weet je hoe fijn dat is?

Leerkracht 2.0

Naast het sporten, stond ik jarenlang voor de klas. Kinderen met verschillende leer- en gedragsverschillen heb ik voorbij zien komen. Na het afronden van verdiepende opleidingen, waaronder de Master Educational Needs; taal- en dyslexiespecialist waarin ik onderzocht hoe het brein zich de Nederlandse taal eigen maakt, besefte ik nóg meer dat een goed samenspel van voeding, beweging en leefstijl ervoor zorgen dat een lichaam en brein optimaal kunnen functioneren en leerprestaties verbeteren.

Passies

Hoe gaaf is het dat ik nu mijn passies; gezonde, orthomoleculaire voeding, sport en lesgeven kan combineren in mijn werk. Als orthomoleculair therapeut kan ik jou nu begeleiden naar een fijn en gelukkig leven.

Van jong tot oud, van lang tot kort, van dik tot dun, van moe tot druk. Iedereen is uniek en voor iedereen is er een eigen weg naar gezondheid.

Ik gun jou en jouw kinderen ook die energie, dat fitte brein en die gezondheid!
Laat je me weten hoe ik jou kan helpen?

Neem contact op