Labonderzoeken

  • home
  • labonderzoeken
1900
Emb

Labonderzoeken

EMB Bloedtest

Vage klachten, vaak een loopneus, eczeem, wazig zien of continu buikpijn en weet je niet waar het vandaan komt? Dan is de EMB bloedtest iets voor jou.

Dagelijks stroomt je bloed vele malen door je lichaam. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen.

De Energetisch Morfologisch Bloedtest is een inzicht in de gezondheid en geeft een goed beeld van jouw totaalplaatje. Het brengt verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht. Denk bijvoorbeeld aan vitaminen-, mineralenbalans, darm- en leverstoring, vrije radicalen en toxiciteit, virale en bacteriële belasting en neurotransmitter- en hormoonbalans.

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik bloed wordt afgenomen, het bloed wordt vervolgens onderzocht in een testlab. Bij dit onderzoek wordt er zowel regulier als complementair gekeken naar het bloed. Het lab analyseert het bloed op microscopisch en energetisch niveau. Energetica wordt al sinds oudsher in de alternatieve geneeskunde toegepast. Er zijn zelfs artsen in de reguliere geneeskunde die zich bezighouden met energetische waarden, hetzij op biochemisch niveau.

Op basis van de intake en de uitslag van het EMB bloedonderzoek wordt er een passend behandelplan gemaakt waardoor je beter in je vel komt.

Dit onderzoek is in samenwerking met therapeuten van praktijk Wiersma.
Darmonderzoek.


Darmscreening

Deze hele gerichte inkijk in de darmen is er om te onderzoeken wat er nu precies aan de hand is. Op basis van de uitslagen kunnen we een heel gericht behandelplan opstellen zodat jouw pijn in de darmen zo snel mogelijk weg is.

Op basis van de intake en testresultaten wordt er een passend behandelplan gemaakt waardoor jij klachtenvrij raakt en lekkerder in je vel komt.

Dit labonderzoek is in samenwerking met Sanitas Humanus.


Intolerantie test

Voedingsintoleranties komen vaker voor dan je denkt en zijn niet snel te koppelen aan een bepaalde klacht. Als klachten te lang aanhouden en de intoleranties toegediend blijven worden, kunnen er nare ziektebeelden ontstaan. Denk aan chronische vermoeidheid, opvallende gedragingen (ADHD, ADD), pijn in de buik, infectiegevoeligheid, hoofdpijn/migraine, obesitas en PDS.

Door de intoleranties in kaart te brengen en ermee aan de slag te gaan, kun je ervoor zorgen dat klachten verdwijnen. 

Op basis van de intake en testresultaten wordt er een passend behandelplan gemaakt waardoor klachten verdwijnen, (leer)prestaties verbeteren en opvallend gedrag kan veranderen.

Dit onderzoek is in samenwerking met Sanitas Humanus.


Microvoedingsstoffen onderzoek

Concentratieproblemen, vermoeidheid of weet je dat er meer in zit dan jij of jouw kleine laat zien?

Wanneer de kleinste deeltjes van voeding, de sporenelementen, en de microvoedingsstoffen in de lichaamscellen aanwezig zijn, ontstaat er een neurotransmitterbalans. Door deze balans kunnen de allerbeste (leer)prestaties geleverd worden.

Het onderzoek naar microvoedingsstoffen laat zien welke mineralen/sporenelementen missen of verminderd zijn. Met het bloedonderzoek naar de microvoedingsstoffen worden een 9-tal sporenelementen getest. Het betreft magnesium, calcium, kalium, ijzer, koper, mangaan, molybdeen, zink en selenium. Daarnaast wordt er een klein bloedbeeld en vitamine B6 vrijgegeven.

Op basis van de intake en de testresultaten wordt er passend behandelplan gemaakt waardoor jij of jouw kind beter (makkelijker) presteert.

Dit labonderzoek is in samenwerking met Sanitas Humanus.